Matematik

Lommeregner

18. oktober 2007 af Simoneemilie (Slettet)
Er der nogen der ved hvorfor min lommeregner ikke vil regne Cos-1(17,71) ud? har kigget i mine indstillinger men den siger bare. underf. mystik!

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2007 af Benjamin. (Slettet)

Værdimængden for cosinus er [-1;1].

Svar #2
18. oktober 2007 af Simoneemilie (Slettet)

jamen hvad gør jeg så?

Svar #3
18. oktober 2007 af Simoneemilie (Slettet)

er det så tan-1?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. oktober 2007 af Benjamin. (Slettet)

#3 Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener. Det giver ikke mening for mig, om man skal anvende cosinus eller tangens, hvis jeg ikke har set opgaven.

Svar #5
18. oktober 2007 af Simoneemilie (Slettet)

okay, det kan jeg godt forstå. Jeg skal finde vinkel A. og jeg følger faktisk et eksempel i min bog matema10k hvor de skriver at vi andvener skalarproduktet. men af en eller anden grund får jeg ikke det rigtige resultat :( når jeg tager cos tan og sin.. :8 har tjekket at jeg har gjort det rigtigt.

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. oktober 2007 af Benjamin. (Slettet)

#5 Hvis du skal finde en vinkel v mellem to vektorer a og b, kan du bruge:
cos(v) = a·b/(|a||b|)

Svar #7
18. oktober 2007 af Simoneemilie (Slettet)

jamen det er jo også det jeg gør :(


her er min første opgave.
Find vinkel a

(-6,3,2)*(-5,-6,1)/(kvadr49*kvadr62)
= 30-18+2/(kvadr49*kvadr62)=17,71
Cos-1(17,71) = underf

Svar #8
18. oktober 2007 af Simoneemilie (Slettet)

og jeg har lige regnet opgave b ud og der giver den også bare et skod resultat :(
Min vinkel a skal hedde 75,3 grader!

Svar #9
18. oktober 2007 af Simoneemilie (Slettet)

NEVERMIND..HIHIHI.. har lige løst den selv :)
det er åbenbart mig der er en idiot til lommeregner!!!

Brugbart svar (0)

Svar #10
18. oktober 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Simoneemilie, du aner jo ikke hvad du snakker om.
"hvorfor min lommeregner ikke vil regne Cos-1(17,71) ud" - Det er jo til grin :D

Svar #11
18. oktober 2007 af Simoneemilie (Slettet)

DanielPetersen..du er en skarp bandit :) Du har fuldstændig ret, det er sgu til grin. Og nej jeg ved faktisk ikke hvad jeg snakker om. Men så er det jo dejlig at der er så mange kloge mennekser herinde som kan hjælpe os mindre kloge :)

Tak fordi du er så dygtig.

Brugbart svar (0)

Svar #12
18. oktober 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#11 Det var så lidt :)

Skriv et svar til: Lommeregner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.