Matematik

gradtallet

08. november 2007 af LiseKirstine (Slettet)
Hvordan er det nu man finder gradtallet i f.eks.
a)Beregn gradtallet for den spidse vinkel v, når det oplyses, at sin(v)=0,8481

Ikke giv mig resultatet bare en vejledning takker

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2007 af mathon

brug sin^-1-_funktionen

Svar #2
08. november 2007 af LiseKirstine (Slettet)

er det godt nok bare det altså så er gradtallet 1,012388921

Svar #3
08. november 2007 af LiseKirstine (Slettet)

hvad så med sådan en, kan i vejlede mig i løsningen af den?

b)Løs ligningen 2*e^x-3=0

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2007 af mikeh (Slettet)

neej... husk at stille din lommeregner i funktionen degree! ikk radianer.. V = 58,00 grader :D

øhm jeg er ikk sikker ;D men hva med

2*e^x-3=0

e^x = 3/2

x*log(e) = log(3/2)

x = log (3/2) / log(e)

eller jeg har lige regnet den efter, og det er rigtigt"!

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. november 2007 af mathon

2*e^x - 3 = 0

2*e^x = 3

e^x = (3/2)

ln(e^x) = ln(3/2)

x = ln(3/2)...................men lig med log(3/2)/log(e)

Skriv et svar til: gradtallet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.