Matematik

Stigningstal og konstantled

22. januar 2008 af Hans20 (Slettet)


Hej.

hvad er stigningstallet og konstantled .,
stigningstallet er det ikke hældningskoefficient?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2008 af dnadan (Slettet)

y=ax+b
y=stigningstal eller hældningskoefficient
b= konstantled

Svar #2
22. januar 2008 af Hans20 (Slettet)


konstantled = er hvor den skærer y-aksen ?

er det rigtigt ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2008 af dnadan (Slettet)

korrekt.

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2012 af MDD (Slettet)

Forkert!!

y=ax+b

a = hældningskoefficient eller stigningstal. 

b = konstantled, dvs. skæringspunkt på y-aksen. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, trådens øvrige deltagere bliver jo sikkert glade for at få korrigeret den lille tastefejl i #1 (linie 2) (y -> a) .


Skriv et svar til: Stigningstal og konstantled

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.