Dansk
Potuanernes Statsforfatning !! (??)
09. april 2008 af
redbarnet (Slettet)
Hej hej alle i læseglade brugere. Sidder nu med den sidste danske stil for min gymnasietid - endelg:)
En litterær artikel om et uddrag fra Ludvig Holbergs "Niels Klims underjordiske Reise" - det er alt sammen meget fint - MEN!!!
Jeg er i gang med at fortolke "Portuanernes Statsforfatning" og det volder mig ganske store problemer.
I Potu: Enevælde = godt, men de der arbejder for hoffet= skidt.
==> Altså et modsætningsforhold.
Niels Klim er positiv overfor enevældet, men negativ overfor statsforfatningen om rangforordningen, hvilket egentligt giver sig selv.
MEN! Hvilken side er Holberg på?
En litterær artikel om et uddrag fra Ludvig Holbergs "Niels Klims underjordiske Reise" - det er alt sammen meget fint - MEN!!!
Jeg er i gang med at fortolke "Portuanernes Statsforfatning" og det volder mig ganske store problemer.
I Potu: Enevælde = godt, men de der arbejder for hoffet= skidt.
==> Altså et modsætningsforhold.
Niels Klim er positiv overfor enevældet, men negativ overfor statsforfatningen om rangforordningen, hvilket egentligt giver sig selv.
MEN! Hvilken side er Holberg på?
Skriv et svar til: Potuanernes Statsforfatning !! (??)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
