Matematik

Hvordan udregnes vægt/masse?

03. september 2008 af MathildeMmml (Slettet)

densitet = masse / volumen
masse = densitet * volumen
volumen = masse / densitet????

er det rigtigt? kan ikke huske hvordan volumen udregnes?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2008 af Larsendrengen (Slettet)

Ja det er rigtigt hvad du har skrevet


Svar #2
03. september 2008 af MathildeMmml (Slettet)

super ! også den sidste med at  vægten = masse / massefylde


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2008 af Larsendrengen (Slettet)

Ja , alle tre er omskrivninger af det samme.


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2008 af mathon

...men

#2 er noget FUSK  :-)


Skriv et svar til: Hvordan udregnes vægt/masse?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.