Kemi

Komplekskonstant

09. september 2008 af kuerten15

Jeg skal beregne komplekskonstanten for ligevægten

Ag+ + 2 NH3 = Ag(NH3)2+

Jeg har følgende opløsning:

10 mL 0,2 M NH3

9 mL 0,2 M KNO3

1 mL 0,01 M AgNO3

Jeg har beregnet følgende koncentrationer:

[NH3] = 0,1 M

[Ag+] = 0,005 M

Nu kan jeg bare ikke komme videre.. håber for noget hjælp..


Skriv et svar til: Komplekskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.