Matematik

p = m/V

23. september 2008 af Gylledrengen (Slettet)

Jeg har brug for hjælp til følgende opgaver ud fra ovenstående formel:

a) Beregn p når m = 22,5 og V = 10,1

b) Beregn m når p = 6,27 og V = 214

c) Beregn V når p = 2,24 og m = 24,2


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2008 af Peaco (Slettet)

Du skal bare lave om på formlerne: fx. formlen for densitet:

p = m * V


Skriv et svar til: p = m/V

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.