Matematik

Nul reglen :S

02. oktober 2008 af nadja89 (Slettet)

Hej alle sammen.

Jeg skal aflevere matematik aflevering i morgen og der er en opgave der lyder sådan her (x-1)(x^2-4)=0 og her ved jeg at jeg skal brgue nul reglen og så isolere x, men det ved jeg altså ikke hvordan man gør. hehe nogle af jer tænker nok at jeg er ekstrem dum :S

Håber nogle vil forklare det, så jeg evt. også kan aflevere den opgave.

//Nadja


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2008 af lepetitdanois (Slettet)

Du skal finde ud af hvad du kan sætte ind på x's plads, for at leddet giver 0.

(x-1)(x^2-4)=0

i første led er x=1
og i det andet x=2
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2008 af lepetitdanois (Slettet)

og som en tredje mulighed i andet led kan x=-2


Svar #3
02. oktober 2008 af nadja89 (Slettet)

Mange tusind tak :D


Skriv et svar til: Nul reglen :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.