Matematik

Arealet under en parameterkurve!

07. januar 2009 af strangers

Hejsa

JEg har en parameterkurve, som jeg ikke tror jeg har beregnet arealet af på korrekt:

http://peecee.dk/upload/view/148325

Jeg har dog givet mit eget foreslag, og egne udregninger, men som sagt er jeg usikker. Bekræftelse eller afkræftelse og vejledning ville være dejligt:)

mvh Jansik


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Jeg har forsøgt at åbne filen, men kunne ikke, jeg ynes tit, der er problemer med at åbne filer der


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Jeg kan som sagt ikke komme ind til filen, men måske kan du bruge dette her:

A=∫∫dxdy=∫∫rdrdθ over R = ∫dθ∫rdr, det første fra vinkel α til vinkel β og det næste fra 0 til f(θ), og da dA kan skrives som ½f(θ)2dθ, så får du at A = ½∫(f(θ)2 fra vinkel α til vinkel β.


Svar #3
07. januar 2009 af strangers

Okay du:)

Skal jeg forsøge, at give dig en anden version af filen?


Svar #4
07. januar 2009 af strangers

# i tilfælde af at du alligevel ville se på det, så er den her, i et ældre format

http://peecee.dk/upload/view/148393


Svar #5
07. januar 2009 af strangers

På forhånd tak:)


Skriv et svar til: Arealet under en parameterkurve!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.