Matematik

vektorer

21. januar 2009 af em91 (Slettet)

Jeg har vedhæftet opgaven, så læs den venligst der :)

Jeg har regnet opgave et ud, men jeg ved ikke hvordan jeg kommer derfra, og til at regne det næste stykke' ud.

( a?*b? )  /  (| a? |*| b? | )=cos(v)

7  /  ( |2| * |5| )=cos(v)

0,7= cos(v)

Cos-1(0,7)=45,57o

Hvordan kommer jeg  til spørgsmål to, når jeg ikke har hvad jeg skal bruge for at regne den ud ??
 


Svar #1
21. januar 2009 af em91 (Slettet)

Ups.. glemte at vedhæfte billedet :o) Her er det:

Vedhæftet fil:yuiopåælkjh.jpg

Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.