Matematik

Isoler k

10. april 2009 af player_8210 (Slettet)

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave

Isoler k i formlen  T= √((M-10)/k)

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2009 af Frank Sinatra (Slettet)

T= √((M-10)/k)

Først sætter du det hele i anden potens, det opløser kvadratroden på højresiden.

T2=(M-10)/K

Dernæst ganger du K på begge sider, hvorfor K smutter over på venstresiden. Dernæst dividerer du med T2

K=(M-10)/T2

Vupti, en fiks lille ligning.


Skriv et svar til: Isoler k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.