Matematik

Hjæææææææææææææælp please

28. april 2009 af sar94 (Slettet)

 Hej..

Jeg skal angive den konstante vækst.

1) f(x)=-1/2x+2                                                                       

2) g(x)=4

3) h(x)=7+2x

4) i(x)=5(x+1)

5) 2x+24=y+12

6)-y-x=-4

7)1/2y=x+2

8)2(y-5x)=8(1-x)

Angiv regneforskriften for de lineære funktioner, hvis grafer går gennem punkterne: 

1)  A (4,4) og B(-4,0)

2)  C (-9,0) og D (3,4)

3)  E(-3,-1) og F(3,5)

4)  G(-1,4172) og H (1,1/2)

Pleaaaase hjøælp på forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. april 2009 af biqqu (Slettet)

Angiv regneforskriften:

Du skal anvende formlen for at finde a, hældningskoefficienten: a=((y2-y1)/(x2-x1))


Svar #2
28. april 2009 af sar94 (Slettet)

 men den formel forstår jeg ikke..Please en anden måde.


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. april 2009 af Filbert (Slettet)

Dit y2 er dit nul, dit y1 er det sidste firetal i første parantes.

x2 er -4 og x1 er 4 tallet i første parantes.

du gør nu følgende: 0-4/-4+4 og finder dermed dit a.

Der er dog et meget stort problem i denne lille opgave. Du dividerer med nul, og det kan man ikke.


Skriv et svar til: Hjæææææææææææææælp please

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.