Matematik

bevis for regneregl

28. maj 2009 af Nadine1989 (Slettet)

kan ikke finde beviset for f(x) * g(x) ???


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Gennemfør det selv. ;)


Svar #2
28. maj 2009 af Nadine1989 (Slettet)

det har jeg gjort :) , nu skal jeg bevise regnereglen f(x) / g(x) ??? skal jeg også bruge tretrinsreglen her så??


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Jeps. =)


Svar #4
28. maj 2009 af Nadine1989 (Slettet)

tak skal prøve :)


Svar #5
28. maj 2009 af Nadine1989 (Slettet)

sidder fast i den,.. er f(x)/g(x) = f '(x)/g '(x)???


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#5: Nej.


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#5:  Hint:

Skriv f(x)/g(x) som f(x) * 1/g(x) og brug herefter reglen for differentiation af et produkt samt reglen for differentiation af en funktion af typen 1/g(x).


Svar #8
28. maj 2009 af Nadine1989 (Slettet)

er ikke helt med???


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#8: Det er et hint til at differentiere en brøk.


Svar #10
28. maj 2009 af Nadine1989 (Slettet)

men er f(x)/g(x) = f'(x)/g(x) +f(x)/g'(x) ??

ved slet ikk hvordan jeg skal begynde hvis jeg skal besvise den vha. tretrinsreglen???


Brugbart svar (0)

Svar #11
28. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#10: Nej, heller ikke.

Prøv at starte med at finde differentialkvotienten af 1/f(x).


Brugbart svar (0)

Svar #12
28. maj 2009 af mathon

#2
nej
du bruger den produktformel, du lige har eftervist

(f(x)/(gx))' = (f(x)*(1/g(x))'


Svar #13
28. maj 2009 af Nadine1989 (Slettet)

ja det bliver -1 / f(x)^2


Brugbart svar (0)

Svar #14
28. maj 2009 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/download/66418


Brugbart svar (0)

Svar #15
28. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#13: Følg så #12s vejledning. :)


Skriv et svar til: bevis for regneregl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.