Matematik

Er stykkerne faktoriseret og reduceret korrekt?

13. august 2009 af Talknuseren (Slettet)

1)

x^2-4/x+2

x^2-4

(x+2)(x-2)/x+2

x-2
 

2)

3xa+12ab/6ab

3a(x+4b)/6ab

2(x+4b)/b

x+4b/2b


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. august 2009 af Aqua (Slettet)

[(x-2)(x+2)]/(x+2) = x-2

[3a(x+4b)]/6ab = (x+4b)/2b


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. august 2009 af MN-P (Slettet)

Bort set fra at du glemmer lighedstegnen eller erstatter dem med ⇓er det ikke helt tosset, din matematiklærer ville dog næppe være tilfreds.

1)

x^2-4/x+2=

(x+2)(x-2)/x+2=

x-2

2)

3xa+12ab/6ab=

3a(x+4b)/6ab=

x+4b/2b

Kan du se jeg har fjernet noget af det du havde skrevet?

Du skal huske hver gang at få det hele med, selv om du kun har ændret i noget af det, man skriver jo heller ikke

8+5+3=8+5=13+3 selv om det er det man tænker.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. august 2009 af Exupery (Slettet)


Skriv et svar til: Er stykkerne faktoriseret og reduceret korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.