Matematik
4. kvad.
Hej
Hvis jeg får oplyst at en punktmængde er afgrænset af 4. kvadrant og andenaksen, betyder det så ikke at jeg får et negativt res. når jeg finder den bestemte integrale?
Svar #2
23. august 2009 af Jerslev (Slettet)
#0: Jo, det vil det gøre, men du skal huske, at bliver du bedt om arealet af punktmængden, så skal du tage den numeriske værdi af det bestemte integral.
Svar #3
23. august 2009 af Quijote (Slettet)
Okay. Jeg havde også tænkt mig at tage den numeriske værdi :) men jeg får et positivt resultat selvom, jeg får oplyst at den ligger i 4. kvadrant.
Svar #6
23. august 2009 af Quijote (Slettet)
En funk. er bestemt ved
f(x) = e^x -4x
i fjerde kvadrant afgrænser grafen f sammen med førsteaksen en punktmængde, der har et areal
bestem arealet af denne punktmængde
Jeg får x= 0,366 og x=2,133 som x-punkterne
Svar #7
23. august 2009 af Quijote (Slettet)
Nu skrev jeg andenaksen i #0 det passer ikke....det er 1. aksen.
Svar #8
23. august 2009 af desert_eye (Slettet)
jeg får 0,366∫2,133 ex+4x = -1,83
dvs. A = | -1,83| = 1,83
Svar #10
23. august 2009 af Quijote (Slettet)
# 8 Undskyld. Nu får jeg også det samme men jeg bruger minus. Men det virker kun når jeg bruger mathcad.
Skriv et svar til: 4. kvad.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
