Matematik

logistisk vækst

14. september 2009 af Quijote (Slettet)

Jeg har diff. ligningen y' = (5/3)y((3/2)-y) der går gennem punktet (0.3;8)

dvs. a = 5/3 og m = 3/2

Resultatet skal være: 3/2+3e-5x

 M/1+c*e-Max --> (3/2)/1+c*e-(3/2)*(5/3)*0,3 = 8 .....c isoleres og jeg får -1,7 men i facit er c = 3 ?? og jeg fårstår ikke hvor M pludselig er 3 og ikke 3/2....1 er også erstattet af 2 ?

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2009 af mathon

eventuelle hjælpere
se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=731156


Skriv et svar til: logistisk vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.