Matematik

log regler

19. september 2009 af qwast (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg skal forkorte

(log416)(log42)

er det her rigtigt indtil videre.

(log416)(log42) = log416 + log42

jeg kan ikke komme videre herfra, for jeg er ikke sikker på hvad jeg må og ikke må

på forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2009 af kieslich (Slettet)

Log4 er defineret ved:  log4(4x) = x      du at 16 = 42   og 2 = 41/2       nu er det bare at sætte ind og udregne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2009 af MN-P (Slettet)

(log416)(log442) =(log442)(log441/2) =2*1/2 = 1

Slø det op i din matematikbog og læs om log med forskellige grundtak


Skriv et svar til: log regler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.