Matematik

Mig igen:(

01. oktober 2009 af kellanypiin (Slettet)

 0,5 kg af en vare koster 18 kr. M en hvad koster 800 gram så? ____kr.?

Hvor mange procent udgør 120 m af 600 m? ____%?

2,5 (4x + 6) = 45 x)   x=___?

På forhånd med forklaring til tak..

Gentager de stykker jeg ikke forstod


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. oktober 2009 af Exupery (Slettet)

0,5 kg af en vare koster 18 kr.

Så kan du regne ud, at 0,1 kg koster 18/5=3,6 kr, og når du skal have prisen på 0,8 kg, beregner du blot 3,6*8=??

Du starter med at finde forholdet imellem 120 m og 600 m. Det er 120/600, og så ganger du med 100 %.

120/600=1/5=0,20 og 0,20*100=20%

I ligningen skal du starte med at gange alle led i parentesen med 2,5 og så kan du regne videre.


Svar #2
01. oktober 2009 af kellanypiin (Slettet)

Tak det hjalp... 


Skriv et svar til: Mig igen:(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.