Matematik

Reducer...

21. oktober 2009 af Abdul G (Slettet)

jeg er ikke sikker på , når jeg laver min reducer opgave.

Jeg har disse tre eksempler, som jeg gerne vil få løst, for så kan jeg lave resten af min opgave.

   (a+b) - (a-b) =

   (4x + 3y) - (3x + 2y) =

   4 (c + 2b) + (2a - 8b) =

 Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

+parentes kan bare fjernes, ved - parentes skal alle fortegn ændres fra + til- eller fra - til + Husk at hvis der ikke er noget fortegn lige efter (er det et usynligt +


Svar #2
21. oktober 2009 af Abdul G (Slettet)

Jeg forstår det ikke rigtigt  :-I.....


Skriv et svar til: Reducer...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.