Matematik

DER SØGES HJÆLP! :-)

09. januar 2010 af LauraAam (Slettet)

Hej jeg har problemregning  i indskrivning for, men to opgaver kniber det lidt med.
Håber en eller flere kan hjælpe.. I må meget gerne skrive, hvordan det skal stå i indskrivningen hehe. På forhånd tak. :-)


Opgave 1)

Fra et almindeligt sæt spillekort trækkes ét kort.

Hvad er udfaldsrummet?

Hvad er sandsynligheden for, at kortet er;

a) rødt

b) et es

c) Et billedekort

d) en 2´er eller en 4´er


Opgave 2)

Hos en købmand fås 7 kg. kartofler for 31,50 kr.

Hvor mange kg. kan fås for 128,70 kr. ?



På forhånd tak!

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2010 af chiiiqaa (Slettet)

opgave 2)
du skal først finde kg prisen..
derefter tager du dén pris, og dividerer den med 128,70 :) så har du svaret i kg.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2010 af lau1234 (Slettet)

Hvordan finder jeg kg prisen? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2010 af falk22 (Slettet)

opgave 1)

a 14/52  da der er 14 røde kort og 52 kort i alt...

b 4/52 da der er 4 esser og 52 kort i alt..

c 12/52 da der er 12 billed kort og 52 kort i alt

d 8/52 da der er 8 4'erre eller 2'ere og 52 kort i alt...

det ville være smart at forkorte brøkerne.. eller lave dem om til procent...

a 7/26 =  27%

b 1/13 =  8%

c 3/13 = 23%

d 2/13 = 15%


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. januar 2010 af falk22 (Slettet)

#2
 

Hvordan finder jeg kg prisen? :-)

7kg = 31,50 kr...

1kg = 4,50kr

7kg / 31,50kr


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. januar 2010 af lau1234 (Slettet)

Kan det passe det bliver 18,38 kg?


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. januar 2010 af lau1234 (Slettet)

Eller bliver det 28,6 kg?


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. januar 2010 af falk22 (Slettet)

Ja det bliver 28,6 kg...


Brugbart svar (0)

Svar #8
09. januar 2010 af lau1234 (Slettet)

Okay tak.. :-)


Skriv et svar til: DER SØGES HJÆLP! :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.