Matematik

Andengradsligning nem! Haster.

23. januar 2010 af Aaib (Slettet)

v= 15 m/s og g=9,82 m/s^2

Jeg opskriver en anden gradsligning og skla isolere t:

v*t-1/2 gt2=0

Hvad giver det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2010 af peter lind

Sæt t uden for en parantes og brug nulreglen.


Svar #2
23. januar 2010 af Aaib (Slettet)

Har fået den til 8? kan det passe?


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. januar 2010 af mathon

-1/2 gt2 + v·t = 0

-(1/2)·g·t(t - (2v/g)) = 0

       t = 0  ∨  t = (2v/g) ≈ 1,53 s


Skriv et svar til: Andengradsligning nem! Haster.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.