Matematik

Ligning, hjælp?

14. februar 2010 af Energie91 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg kan satme ikke finde ud af den her ligning, nogne der kan hjælpe? 

(x-3)^2 -4 = 0

Taak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2010 af mathon

     (x-3)2 - 22 = 0              (a2-b2) =(a+b)(a-b)

     (x-3+2)(x-3-2) = 0

     (x-1)(x-5) = 0               brug nulreglen


Svar #2
14. februar 2010 af Energie91 (Slettet)

 Oke, Tusind tak :) 


Skriv et svar til: Ligning, hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.