Matematik

Hvad var den værd i 2009?

02. marts 2010 af Hartling (Slettet)

Hansen købte en villa på Frederiksberg til 2 mio. kr. i år 2000. Den steg 100 % i værdi de næste 10 år. Hvad var den værd i 2009?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2010 af mulle0o (Slettet)

 hvis den er steget 100% på 10 år må den stige 90% på 9 år.

2.000.000/100*90 =1.800.000

2.000.000+1.800.000= 3.800.000

i følge det du har skrevet ville jeg regne den sådan ud


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2010 af mathon

              (1+r)10 = 2

              1+r = 21/10 = 1,07177

              V9 = (2 mio.)·1,071779 = (2 mio.)·1,86607 = 3,373213 mio.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2010 af mulle0o (Slettet)

Undskyld men er r renten eller ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2010 af mathon

r er ratesatsen

r = p/100

hvor p er den gennemsnitlige årlige husprisstigning


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. marts 2010 af mulle0o (Slettet)

 okay forstår det nu :)


Skriv et svar til: Hvad var den værd i 2009?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.