Matematik

HJÆLP :) reducering

17. marts 2010 af lars1991 (Slettet)

har jeg kan ikke reducer denne udtryk

(x+y)2-2xy

hjælp :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. marts 2010 af mathon

     x2 + 2xy + y2 - 2xy


Svar #2
17. marts 2010 af lars1991 (Slettet)

er det så ikké bare X2+y2


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2010 af mathon

Jo


Svar #4
17. marts 2010 af lars1991 (Slettet)

tak for hjælpen vil du ikke også hjælpe mig med en sidste opgave :)

skal isolere R i denne formel    l*r2+p=q


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. marts 2010 af ramme2 (Slettet)

Det er svært at se om der står i eller 1, men der forudsættes at der står 1

1*r2 = q-p

r2  = (p-q)/1

r = SQR (p-q)               hvor SQR står for kvardratrod


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. marts 2010 af PeterValberg

Mener du ikke:

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. marts 2010 af miinnaxd (Slettet)

 hmm er det ikke et lille L der står? og ikke 1.


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. november 2011 af majs142 (Slettet)

jo det er et lille L.


Skriv et svar til: HJÆLP :) reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.