Matematik

Hjælp til Regional TV - TV2/NORD

21. marts 2010 af passionofpink (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej! (:

Jeg sidder og er igang med problemregningen: Regional TV - TV2/NORD fra 2005. Der er der en opgave jeg ikke forstår, den er beskrevet sådan her:

1.2) Angiv det areal, et kvadrat på kortet svarer til.

Jeg har taget et billede af det, det er som en vedhæftet fil.

Håber der nogle som kan hjælpe? (:

Vedhæftet fil: Snapshot_20100321_6.jpg

Svar #1
21. marts 2010 af passionofpink (Slettet)

Hov, glemte at skrive dette her:

- På Danmarkskortet er indtegnet et kvadratnet. Siden i et kvadrat svarer til 20 km.


Brugbart svar (3)

Svar #2
21. marts 2010 af PeterValberg

hvis sidens længde i kvadratet er 20 km, så må arealet være A = s2 = 202 = 400 km2 (ikke sandt?)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
21. marts 2010 af passionofpink (Slettet)

Jo, tak! (:

Jeg fandt også ud af det bagefter, efter at have læst det nogle gange. Men tak for svar! (;


Skriv et svar til: Hjælp til Regional TV - TV2/NORD

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.