Matematik

Rigtigt ?

24. marts 2010 af Manjajensen (Slettet)

Hej .. Vil i gerne rette dem her :

(a+2b)+(23a+42b)+5a = 29a+44b

-2z+(4z+7)+23 = 30-27

12x+(4a+3)-14x+(8x+a-1) = 6x+5a-12

56y+(-25y+23)-15 = 31y+8

49-(23+4) = 49-23-4 (eller skal den forkortes helt i bund)

4a-(2a+3) = 2a-3

8a-(3a+8)-(2a-5) = 3a-3

22x-(4x+5)-(-5-2x) = 20x

Er de rigtige ??

Og er det reduktion eller ligning. Det er reduktion, ikke ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2010 af Exupery (Slettet)

Korrekt.

Forkert.

Forkert.

Korrekt.

Det skal den, ja. Men ellers korrekt.

Korrekt.

Korrekt.

Korrekt.

Det er reduktion, jo.


Svar #2
24. marts 2010 af Manjajensen (Slettet)

-2z+(4z+7)+23 =

Den giver 30-2z ikke ?

12x+(4a+3)-14x+(8x+a-1) = 6x+5a+2

Men ellers er det rigtigt , ikke ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2010 af Exupery (Slettet)

Nej, men du er kommet lidt tættere på. -2z+4z giver ikke -2z...

Ja, den er rigtigt nu.


Skriv et svar til: Rigtigt ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.