Matematik

tegn en graf på TI-interactive

25. maj 2010 af bkacky (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan forklare mig hvordan jeg tegner en graf.

Jeg er med så langt at jeg skal definere min f(x)

f(x):= .....  tryk enter, jeg får et rødt DONE

så trykker jeg ctrl + g og de to små vinduer kommer frem... men derfra er jeg lidt lost... 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2010 af Raikke (Slettet)

Du indtaster nu den funktion du vil have tegnet i y1.

du kan her nøjes med at skrive f(x), hvis du før graften er tegnet, har defineret funktionen.

nu skulle din funktion gerne fremkomme.

Husk at indstille vinduet, så du får hele grafen med.

du kan nu også indtaste funktioner i y2 osv, og du behøver ikke at definere funktionen inden, den kan også skrives direkte ind i vinduet.

- Håber du har fået svar på dit spørgsmåll..


Svar #2
25. maj 2010 af bkacky (Slettet)

hmm det sys jeg også at jeg har gjort... men alligevel dukker grafen ikke op... =/


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2010 af Raikke (Slettet)

har du husket at definere funktionen? altså at skrive := foran? ellers er det derfor..

det kan også være hvis din funktion ikke er en funktion af x. så skal du i bunden af vinduet ind og rette den variable..

du kan på nettet finde en god vejledning med TI, måske det kunne hjælpe dig.. de beskriver det helt fra bunden nemlig.

hvis du søger efter TI på google, også hedder dokumentet noget med ASK.. prøv og søg på det.


Skriv et svar til: tegn en graf på TI-interactive

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.