Matematik

Find toppunkt og nulpunkter, hjælp.

27. august 2010 af Wrap (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe med denne opgave.

Find toppunkt og nulpunkter for følgende andengradsfunktion

f(x)=x^2+2x-8


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2010 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2010 af mathon

             f(x) = x2 + 2x - 8 = (x+4)(x-2)


Svar #3
29. august 2010 af Wrap (Slettet)

? :S


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. august 2010 af mathon


Skriv et svar til: Find toppunkt og nulpunkter, hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.