Matematik

hej nogen der ka svare mig på det her

28. august 2010 af andersep (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvis jeg har rumfanget på en trailer der max må laste 350 kg. hvordan finder jeg ud af hvor tykt et lag sand jeg må komme i den.

jeg går ud fra at sand har en densitet på 1.6

og traileren måler 1.25m*2.10*0.40

mvh Anders


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2010 af NejTilSvampe

densitet er defineret som forholdet mellem masse og rumfang. hvis man skulle udtrykke det med en ligning:

d = m / V

Isolér m i den ligning, og du burde kunne se hvad du skal gøre =)


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. august 2010 af NejTilSvampe

 oh forstår hvad du mener nu .p sry.

Men du bruger samme ligning bortset fra at du udnytter at V = længde*bredde*højde = l*b*h

d = m / (l*b*h)   =>    h = m / (l*b*d)


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. august 2010 af mathon

NB!                       d = 1600 kg/m3


Svar #4
29. august 2010 af andersep (Slettet)

ok, mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: hej nogen der ka svare mig på det her

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.