Matematik

Ligning (umulig!!!)

12. oktober 2010 af The_Eel (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg bøvler med en ligning, som jeg overhoved ikke kan finde ud af, er der måske nogen, der kan hjælpe mig.

På forhånd tak :D

4X-6X=4


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2010 af anneguld (Slettet)

4x-6x=4

4X-6X= -2X

-2/4
-0,5

x= -0,5

____________
vil jeg da mene, men jeg er ikke sikker :-) 


Svar #2
12. oktober 2010 af The_Eel (Slettet)

mange tak :)

men resultatet skal blive X=-2 ifølge facitlisten.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2010 af TheLost (Slettet)

4x-6x=4 (=)

-2x= 4 (=)

x= 4/-2 (=)

x= -2

Sådan ;)


Svar #4
12. oktober 2010 af The_Eel (Slettet)

helt sikkert, tusind tak igen mester :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

Når du har fået regnet opgaven af en anden, hvorfor skriver du så en sur besked til mig om at du skal have hjælp.

Hvor mange tråde har du tænkt dig at skrive om opgaverne før du selv begynder at læse og følge den vejledning du fik for et par timer siden?


Skriv et svar til: Ligning (umulig!!!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.