Matematik

Trigonometri

01. november 2010 af strangers

 Hejsa

Nedenstående opgave har voldet mig en smule problemer, og håber derfor, at jeg kunne få lidt vejledning (:

Vedhæftet fil: trig.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. november 2010 af peter lind

Kan du ikke eksportere filen til en doc fil eller en pdf fil , så alle kan lse den


Svar #2
01. november 2010 af strangers

 Det har jeg nu gjort (:

Den er i PDF

Vedhæftet fil:trig.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #3
01. november 2010 af kuntz15 (Slettet)

Som der står i tippet i din opgave, del firkanten over så du får 2 trekanter.

så kan du udregne de 2 trekanters areal også lægge de 2 arealer sammen tilsidst og vupti så har du resultatet på opgaven.

og hvis du er i tvivl om udregning af en trekants areal så se her.

G * ½H = A

G = Grundlinje

H = Højde

A = Areal


Svar #4
01. november 2010 af strangers

 Den er jeg helt med på :)

Men højden kan jeg ikke rigtigt finde :s Ved ikke helt hvordan man finder højden i sådanne trekanter


Brugbart svar (1)

Svar #5
03. november 2010 af kuntz15 (Slettet)

højden skal gå fra toppen af trekanten og så vinekel ret ned på grundlinjen


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.