Matematik

Hjælp ønskes :S

17. november 2010 af ramuk (Slettet)

Hejsa. Sidder med en opgave som driller.  Nogen der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: Mate..pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2010 af peter lind

Brug at arealet af en trekant er ½ gange den numeriske værdi af determinanten for et par af vektorerne der danner siderne. eks. vektorerne MP og MQ


Svar #2
17. november 2010 af ramuk (Slettet)

Jeg har beregnet med vektorene MP og MQ og til sidst ender jeg med T(x)=½*-x2 - 6x + 16.

Hvorfor gør jeg det ? Synes ikke jeg kan se min fejl.


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2010 af peter lind

Det kan jeg heller ikke, når du ikke har skrevet hvad du har lavet


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. november 2010 af mette48 (Slettet)

Arealerne af de fire trekanter er

ABC=8*4*1/2=16

APM=(4-x)4*1/2
PCQ=x*x*1/2
QMB=2(8-x)*1/2

PQM=ABC-APM-PCQ-QMB

8*4*1/2-(4-x)4*1/2-x*x*1/2-2(8-x)*1/2=

16-(8-2x)-(x2/2)-(8-x)=

16-8+2x-x2/2-8+x=

3x-x2/2


Skriv et svar til: Hjælp ønskes :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.