Kemi

m/V hvad er dette?

07. december 2010 af Walsh (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har lagt mærke til at i nogen gange skrive m/V inde på SP 

men hvad er m/V ? hvad er det lig med 

m/V=???? står det for masse og volumen ? 

Håber i kan hjælpe er meget nysgerrig:D hehe DD 

Mvh .... moi


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2010 af Anxyous (Slettet)

 m = masse og V = volumen, så ja. Det er et stofs densitet.

I øvrigt findes n/V = M, hvor n er stofmængden og M er molariteten.


Skriv et svar til: m/V hvad er dette?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.