Fysik

opagve.opagve.opgaVE.HASTERRRR

25. april 2005 af ilr4e (Slettet)
Lille biltur:
En bil accelererer fra hvile til farten 72 km/s på 8,0s med konstant acceleration.

a)Beregn accelerationen.

b)Beregn, hvor langt bilen kører, mens den accelerer.

c)Bilen kører med en konstant hastighed på 72 km/h i 25 s

Herefter opdager føreren en forhindring, og bilen bremser med konstant acceleration, indtil den står stille. Bilen kører i alt 630 m på denne del af køreturen.

d)Hvad var accelerationen under opbremsningen?


Her er min løsning:

a)a = Δv / Δt = 72 km/s / 8,0 s = 9 km

b)72km/s * 8,0 s = 576 km

c)Den kan jeg ikke forstå…..

Tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2005 af danielruhmann (Slettet)

Din klaphat. Lav nu nogle overskrifter, der ikke ødelægger sitets layout.

Svar #2
25. april 2005 af ilr4e (Slettet)

du kan selv være en klaphest....din bøsse røv, pik slikker, nar røv......

Hvis du ikke har noget fornuftigt at skrive...så hold dig LANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG VÆK...

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2005 af frodo (Slettet)

hvad med at du selv holder dig LANGT væk.
Forvent INGEN hjælp med den opførsel du har vist her på sitet idag!!!

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. april 2005 af danielruhmann (Slettet)

Langt væk ikke lang væk

Svar #5
25. april 2005 af ilr4e (Slettet)

frodo: hvad FUCK tror du, du er....Du kan da bare lade være med at hjælpe mig din pik slikker...jEG HAR SKU' DA OPFØRT MIG PÆNT...DET ER SKU' DA HAM DER daniel PIKKERMANN der skal blande sig i alt.....(samfunds taber 4 -ever)...og hvis jeg nogensinde for fat på ham lever han ikke mere....og det er helt sikkert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

danielruhmann: Du skal fandema ikke lære mig at stave...DIN PIK HOVED;)))))))

HOLD JER væk begge to...hvis i ikke vil hjælpe mig....

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. april 2005 af danielruhmann (Slettet)

#5 Hvor har jeg dog ondt af dig.

Svar #7
25. april 2005 af ilr4e (Slettet)

EJJJJ...hvor er der "bare" sødt af dig...
okay så hjælp mig;)

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Brugbart svar (0)

Svar #8
25. april 2005 af Samuel (Slettet)

ilr4e: Er du tilfældigvis adjunkt i gadesprog?

Svar #9
25. april 2005 af ilr4e (Slettet)

ja tilfældigvis... kan jeg hjælpe med noget...

fordi der er ikke nogen der kan hjælpe mig så det kan være at jeg kan hjæpe nogen........det er jo altid noget...IK'


he he :)..... ;)

Skriv et svar til: opagve.opagve.opgaVE.HASTERRRR

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.