Matematik

LET ligning.

25. januar 2011 af sofiaelsberg (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 det er efterhånden så lang tid siden jeg har lavet ligninger, så har helt glemt det.

4x+4=12+3x 

x=?????


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2011 af Gestuz (Slettet)

 issoler x, ved at samle x'erne på den ene side af lighedstegnet :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2011 af Gestuz (Slettet)

 husk: fortegnet skifter fra + til - og omvendt, når du flytter fra den ene side af lighedstegnet til den anden


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet)

4x+4=12+3x
Isoler x på den ene side og tallene på den anden side
4x-3x=12-4
x = 8
Du kan altid sætte tallet ind og tjekke om de to resultater er/giver det samme....


Skriv et svar til: LET ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.