Matematik

Ligning :P

31. januar 2011 af dallenator (Slettet) - Niveau: 8. klasse

HJÆLP!
4x+15-3x-7=12

15x-12+16x-14=36

??????????


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2011 af pige24 (Slettet)

4x+15-3x-7=12

x+8=12 Trækker sammen

x+8-8=12-8 minus to på begge sider af lighedstegnet

x=4

Prøv at se om du kan finde ud af den sidste.

God dag til dig.


Svar #2
31. januar 2011 af dallenator (Slettet)

Jo tak og tak for hjælpen :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2011 af Brateslaav (Slettet)

 15x+16x = 36+12+14

 31x = 62

 x = 2


Svar #4
31. januar 2011 af dallenator (Slettet)

Tak :D


Skriv et svar til: Ligning :P

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.