Kemi

Omregning

09. marts 2011 af seejeanja (Slettet)

Hej

Jeg skal have omregnet 33g/kg om til mol. Stoffet der er 33 g af er 1-methylpropen (1-MCP)

Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2011 af mathon

                 M(C4H8) = sum({4,8}*{12.011,1.007}) = 56,1072 g/mol

                 n =m/M = (33 g) / (56,1072 g/mol) ≈ 0,59 mol

                 33 g/kg = 0,59 mol/kg


Skriv et svar til: Omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.