Matematik

rumfang

22. januar 2009 af Ali-G (Slettet)

beregn rumfanget af en træ klods med målene

12 x 4.5 x 30  cm           X står For Gange

træets vægtfylde er 5.3  (1cm3 vejer 5,3 gram)

hvor meget vejer træ klodsen


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2009 af dnadan (Slettet)

Volumen=længde*højre*bredde(dine tre mål)

Massen = Volumen*vægtfylden(densiteten)


Svar #2
22. januar 2009 af Ali-G (Slettet)

ok kan du godt sige det lidt tydeliger


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2009 af anja1993 (Slettet)

du ganger målene på kassen sammen og ganger derefter det med vægten xD


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. januar 2009 af mathon

masse er lig med rumfang x massefylde

m = V*ρ

m = (L*b*h)*ρ

m = ((12 cm)*(4,5 cm)*(30 cm))*(5,3 g/cm3) = ((12*4,5*30) cm3)*(5,3 g/cm3) =

       (1620 cm3)*(5,3 g/cm3) = ((1620*5,3)*(cm3*(g/cm3)) = 8586 g = 8,586 kg


Skriv et svar til: rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.