Matematik

hektar til km2

02. marts 2009 af teglhus! (Slettet)

Hej !

Jeg kan ikke finde ud af at regne 11400 ha om til km2... Har brug for en formel! :)


Brugbart svar (3)

Svar #1
02. marts 2009 af richterklanen (Slettet)

1 km2 = 100 ha


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2009 af mathon

1 ha = 104 m2 = (104 m2) *(10-6 km2/m2) = 10-2 km2

11400 ha = (114*102 ha)*(10-2 km2/ha) = 114*102-2 km2 = 114 km2


Svar #3
03. marts 2009 af teglhus! (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: hektar til km2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.