Matematik

Dm og Vm

26. april 2014 af Iliveinthewoodsyounkow (Slettet) - Niveau: C-niveau

hey er der nogle der kan fortælle mig hvad Dm og Vm er på denne funktion:

o(s)=2s^2 -12s + 20 ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2014 af SuneChr

Der er ingen begrænsninger eller restriktioner for, hvad s kan være.
Dm  =  { s | s ∈ R }
Find parablens toppunkt og udled Vm deraf.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Funktionen er et 2.-gradspolynomium, hvis graf er en parabele, der vender grenene opad. Definitionsmængden er derfor alle de reelle tal R. Bestem toppunktet (xT , yT) . Værdimængden er så intervallet [yT;∞[ .


Svar #3
26. april 2014 af Iliveinthewoodsyounkow (Slettet)

Er værdimængden så ikke [2,3;-uendelig[ og ikke plus uendelig? 


Svar #4
26. april 2014 af Iliveinthewoodsyounkow (Slettet)

sorry  [3;uendelig[


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nej, det er ikke korrekt. Følg vejledningen i #2.


Svar #6
26. april 2014 af Iliveinthewoodsyounkow (Slettet)

nå ja, så topppunktets kordinatsæt er 3,2.

Så det er [2;uendelig[

Ikke?? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, Vm(o) = [2;∞[ .


Skriv et svar til: Dm og Vm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.