Matematik

hjælp til middelværdi

29. maj 2014 af simda (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogle der vil tjekke om jeg har regnet middelværdien rigtigt ud ?

Vedhæftet fil: Udefra histogrammet.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt.


Svar #2
29. maj 2014 af simda (Slettet)

Læren skriver notations fejl, men resultatet er korrekt. Så jeg var lige usikker på om der var fejl.


Svar #3
29. maj 2014 af simda (Slettet)

4,22 hvad kan man skrive som konklusion.?

hvad vil 4,22 sige om biografvaner


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er jo forkert at skrive, at

        5·0+8·1+9·2+13·3+9·4+5·5+1·6+1·7+2·8+3·10+1·13+1·15+2·20 = 253/60 .


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det vil så sige, at i gennemsnit har en dreng eller pige været lidt mere end 4 gange i biografen.


Svar #6
29. maj 2014 af simda (Slettet)

Kan man sige:

Dvs. den gennemsnitlige biografbesøg pr. person er 4 og vi har nu sammenfattet hele talmaterialet i et tal.


Svar #7
29. maj 2014 af simda (Slettet)

nårr oke tak for hjælpen, nu forstår jeg fejlen. det er under hele tallet der skal stå 60


Brugbart svar (0)

Svar #8
29. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#7

Når man sætter = mellem to tal, angiver man, at de to tal er lige store. Hvis det ikke er tilfældet, kan man ikke sætte = mellem de to tal.


Svar #9
29. maj 2014 af simda (Slettet)

når oke nu har jeg rettet fejlen mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: hjælp til middelværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.