Fysik

Opdrift :)

01. juni 2014 af Niclas95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan det være at et skib flyder, men en sten synker?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2014 af SuneChr

Et skib fortrænger et større rumfang vand, og mister ligeså meget tyngde, som tyngden af dette rumfang vand, - end en sten.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2014 af mathon

         Stoffer med større densitet end vand synker.
         Stoffer med mindre densitet end vand flyder.
        


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2014 af mathon

Bedre:

         Ikke vandsugende legemer med større densitet end vand synker.
         Ikke vandsugende legemer med mindre densitet end vand flyder.
         Ikke vandsugende legemer med densitet lig vands kan holde sig flydende i samme vandrette lag.


Svar #4
02. juni 2014 af Niclas95 (Slettet)

Jeg forstår det ikke helt :/


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. juni 2014 af mathon

          opadrettet kraft = opdriften         nedadrettet kraft = tyngdekraften

                 V_{fortr\ae ngt}\cdot \varrho _{vand}\cdot g               V_{legeme}\cdot \varrho _{legeme}\cdot g


Skriv et svar til: Opdrift :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.