Matematik

Hjæælp

14. august 2014 af lalala1122 (Slettet) - Niveau: A-niveau

nogen der ved hvordan denne opgave løses


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

Skærmbillede 2014-08-14 kl. 07.46.30.png

Løs ligningssystemet med to ligninger i de to ubekendte x og y . Benyt substitutionsmetoden eller lige store koefficienters metode.


Svar #2
14. august 2014 af lalala1122 (Slettet)

så det ser sådan ud 2xx-3y-x+6y=1?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad mener du, der ser sådan ud? Det har ikke meget med opgaven at gøre.

Gang ligning m med 2 og træk den fra ligning l . Løs den resulterende ligning i y.


Svar #4
14. august 2014 af lalala1122 (Slettet)

2*x+6*2= 8


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Prøv at læse og følge vejledningen.


Svar #6
14. august 2014 af lalala1122 (Slettet)

skal op lige om lidt kan du ikke forklare opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. august 2014 af mathon

      I:   2x - 3y = 1                           I: multipliceres med 2 og kaldes III
     II:   x + 6y = 8

    III:   4x - 6y = 2 
     II:   x + 6y = 8                            II og III adderes

          5x = 10
          x = 2                                     indsættes i II

      2 + 6y = 8
      1 + 3y = 4
       y = 1


Skriv et svar til: Hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.