Matematik

Fortolkning af konstanter i lineær sammenhæng

02. september 2014 af lynett (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej!

Jeg er blevet givet en lineær sammenhæng, som er = -3x + 2, hvori jeg skal fortolke konstanterne. Jeg er ikke klar over, hvordan jeg skal fortolke dem, når jeg ikke har fået andre informationer, overhovedet.

Opgaven lyder ordret:

"Der er givet den lineære sammenhæng y = -3x + 2 .

a) Fortolk konstanterne i den lineære sammenhæng."


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2014 af PeterValberg

Se video nr. 8 (talt ovenfra) på denne videoliste fra FriViden.dk

[ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2014 af peter lind

Se hvad y bliver hvis x = 0

Se hvor meget y vokser medn når x vokser med 1


Svar #3
02. september 2014 af lynett (Slettet)

Tak, I to.


Skriv et svar til: Fortolkning af konstanter i lineær sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.