Fysik

Tv (energiforbrug)

21. september 2014 af Maria10101 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej :)
Jeg skal bruge denne formel: P = E/t
Tv'et bruger 120 watt i 2 timer.
Hvordan skal jeg regne det ud? :)

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. september 2014 af peter lind

Du skal formentlig finde energien, TV'et bruger. Det er som det fremgår af din formel effekt*tid. Hvis du omregner tiden til sekunder får du resultatet i Joule


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2014 af mathon

                                                      1\; W\! s=1\; \! J


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2014 af mathon

Hvordan skal jeg regne det ud? :)

                           E_{el}=P\cdot t=\left ( 120\; W \right )\cdot \left ( 2 \; h \right )=240\; Wh=0,240\; kWh
eller
                           E_{el}=P\cdot t=\left ( 120\; W \right )\cdot \left ( 2\cdot 3600 \; s \right )=864000\; J=864\; kJ


Skriv et svar til: Tv (energiforbrug)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.