Matematik

Differentialregning

04. november 2014 af Paulinepigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal bestemme tangentens røringspunkt med grafen for f. Linjen er bestemt ved y=-8x-25 er tangent til grafen for funktionen f(x)=x^3-3x^2+x+2. 

Jeg skal bestemme i hvilket punkt funktionen f har differentialkvotienten 34 når
f(x)=x^4-2x-15

Hvordan løser man disse to opgaver? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2014 af mathon

    

Løs
                  f '(xo) = -8


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2014 af mathon

Løs
                  f '(xo) = 34           


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.