Matematik

hypotese og udtryk

01. januar 2015 af meta246 (Slettet) - Niveau: A-niveau

nogle der kan hjælpe mig med vedhæftet fil??


Svar #1
01. januar 2015 af meta246 (Slettet)

sorry her er filen

Vedhæftet fil:hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Du har ikke fulgt vejledningen under spm a). Man skal opstille udtryk for p2 og q2 udtrykt ved q, dernæst udtryk for p3 og q3 udtrykt ved q, og udtryk for p4 og q4 udtrykt ved q. Derefter kan man opstille hypotesen for pn og qn.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. januar 2015 af gurligriis (Slettet)

p^2=(1+q/(1+2q)
q^2 = q/(1+2q)

p^3 =(1+2q/(1+3q)

q^3 = q/(1+3q)
p^4 = (1+3)q/(1+4q)

q^4 =q/(1+4q)
sådan her??


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, men det er ikke p2, q2 osv, men p2, q2, p3, q3 osv. Udtrykkene for p2, p3 og p4 er ikke skrevet korrekt.


Skriv et svar til: hypotese og udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.