Matematik

nogen der kan se om jeg har løst den korrekt

19. maj 2015 af piabing (Slettet) - Niveau: A-niveau

Synes umiddelbart det som om jeg mangler et tal i min ligning


Svar #1
19. maj 2015 af piabing (Slettet)

her er det


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Du har lavet en lille regnefejl.

y = 2 + 1*(x - 0)  <=>

y = 2 + (1*x - 1*0)  <=>

y = 2 + (x - 0)  <=>

y = x + 2


Svar #3
19. maj 2015 af piabing (Slettet)

det va da lidt af en øv fejl.

tak skal du have


Skriv et svar til: nogen der kan se om jeg har løst den korrekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.