Matematik

Iltindhold i vand

04. juni 2016 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: C-niveau

Den her ser lidt kompliceret ud, er der nogen der kan forklarer mig hvordan jeg bærer mig ad?

Vedhæftet fil: 4.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. juni 2016 af mathon

et fald på 2,2% pr grad betyder fremskrivningsfaktoren 0,978
hvoraf
                       f(t)=b\cdot 0{,}978^t\; \; \; \; \; t\in\left ] 0;40 \right [
   og
                       f(5)=12{,}8=b\cdot 0{,}978^5     hvoraf b kan beregnes.
    


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. juni 2016 af mathon

b)
                     10=14{,}3059\cdot 0{,}978^t


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. juni 2016 af mathon

c)
                     \frac{S_2}{S_1}=0{,}8=0{,}965^{\Delta t}


Skriv et svar til: Iltindhold i vand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.