Matematik

Hjælp jeg forstår det bare ikke:(

08. juni 2016 af ee26 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan løser man dem?:(

Vedhæftet fil: mat.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2016 af mathon

Brug kvadratsætningerne:

                a^2+b^2\pm 2ab=(a\pm b)^2

                a^2-b^2=(a+b)(a-b)


Svar #2
08. juni 2016 af ee26 (Slettet)

omskriv til kvadrattet på en toleddet størrelse eller til to tals sum gange de samme to tals differens. Du skal aflevere både udregninger og facit


Svar #3
08. juni 2016 af ee26 (Slettet)

Mathon jeg forstår det ikke kan du forklare mig hvordan jeg skal gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. juni 2016 af mathon

Forståelsesmæssigt:
                                       Beregn selv
                                                                 (a+b)^2=(a+b)\cdot(a+b)

                                       Beregn selv
                                                                 (a+b)\cdot (a-b)


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. juni 2016 af Soeffi

#0 Du mener: hvordan faktoriserer man...?

Du kan ikke "løse" fordi det ikke er ligninger, og der er heller ikke noget at reducere.


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. juni 2016 af mette48 (Slettet)

Find allerførst ud af, hvad opgaven egentlig er. Der står nok noget tekst om hvad man ønsker.


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. juni 2016 af mathon

omskriv:
                  p^2+q^2+2pq=(p+q)^2           

                  a^2+4b^2+4ab=a^2+(2b)^2+2\cdot a\cdot (2b)=(a+2b)^2        

                  9-s^2=3^2-s^2=(3+s)(3-s)

                  64y^2-25z^2=(8y)^2-(5z)^2=(8y+5z)(8y-5z)

                 


Skriv et svar til: Hjælp jeg forstår det bare ikke:(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.